Vanhaezebrouck laat zich uit over titelmatch

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De ogen van voetbalminnend BelgiĆ« zijn zondagmiddag volledig op Jan Breydel gericht. Club Brugge kan dan immers na elf jaar nog eens kampioen worden. Maar dan moet Blauw-Zwart in eigen huis wel winnen van rivaal RSC Anderlecht. AA Gent weet zondag dus mogelijk…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Vanhaezebrouck laat zich uit over titelmatch


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Vanhaezebrouck laat zich uit over titelmatch

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De ogen van voetbalminnend BelgiĆ« zijn zondagmiddag volledig op Jan Breydel gericht. Club Brugge kan dan immers na elf jaar nog eens kampioen worden. Maar dan moet Blauw-Zwart in eigen huis wel winnen van rivaal RSC Anderlecht. AA Gent weet zondag dus mogelijk…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Vanhaezebrouck laat zich uit over titelmatch


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply