Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – RSC Anderlecht : de Selectie

Terug Zaterdag 14/05/2016 – 17:40ClubnieuwsClub Brugge – RSC Anderlecht : de Selectie Morgen speelt Club op speeldag 8 van de Play-Offs thuis tegen Anderlecht. Michel Preud’homme maakte net na het einde van de laatste training zijn 21-koppige selectie bekend voor deze topper. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Leandro Pereira, Wesley Moraes, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Vrijdag 13/05/2016 – 16:30ClubnieuwsMichel Preud’homme blikt vooruit…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – RSC Anderlecht : de Selectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *