Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Reacties na Club Brugge – Anderlecht

Terug Zondag 15/05/2016 – 19:17ClubnieuwsReacties na Club Brugge – Anderlecht Tussen het feestgedruis door sprokkelden we reacties van Timmy Simons, Ruud Vormer, Bjorn Engels, Laurens De Bock, Stefano Denswil, coach Michel Preud’homme, voorzitter Bart Verhaeghe en ex-speler Mathew Ryan. Timmy SIMONS “Dit is mijn mooiste titel” Timmy Simons kon na exact elf jaar opnieuw de titel vieren. De Brugse kapitein zorgde zelf van op de stip voor de 4-0. “Wie deze wedstrijd gezien heeft, weet dat deze titel oververdiend is”, zei een dolgelukkige kapitein. “We hebben een zeer goed seizoen gehad. We zijn er al een paar…

Lees verder op Clubbrugge.be: Reacties na Club Brugge – Anderlecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *