Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Brugge op stelten voor blauw-zwarte kampioenen

Terug Maandag 16/05/2016 – 18:00ClubnieuwsBrugge op stelten voor blauw-zwarte kampioenen Absoluut waanzinnig. Je moest erbij zijn om het te kunnen geloven. Brugge was één zee van blauw en zwart deze namiddag. De Markt stond overvol, de omliggende straten en ‘t Zand ook. Een terugblik op een fantastische namiddag. Na een legendarische feestnacht maakte de stad Brugge zich op om haar kampioenen te ontvangen. En dat werd in stijl gedaan. Een mensenzee die al van ‘s morgens vroeg rijkhalzend uitkeek naar hun helden, die in een open bus via ‘t Zand en de Steenstraat op weg waren….

Lees verder op Clubbrugge.be: Brugge op stelten voor blauw-zwarte kampioenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *