Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Coulibaly en Ovono missen rest van seizoen

De Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag twee speeldagen schorsing en 800 euro boete opgelegd aan Kalifa Coulibaly (AA Gent) en Didier Ovono (KV Oostende). Tenzij er beroep aangetekend wordt, missen beide spelers de negende en tiende speeldag in Play-off I van de Jupiler Pro League.AA Gent kan door de schorsing geen beroep doen op Coulibaly in de cruciale play-offwedstrijden op verplaatsing bij KV Oostende (19 mei) en thuis tegen KRC Genk (22 mei). De Buffalo’s hebben met de derde plaats voorlopig een ticket voor Europees voetbal beet, maar KRC Genk en KV…

Lees verder op Jupiler Pro league: Coulibaly en Ovono missen rest van seizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *