De nieuwe kampioenenmakers van Club (+VIDEO)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vorige week keerden we nog eens terug naar 2005, toen Club Brugge zijn dertiende landstitel mocht vieren. We kozen er drie kampioenenmakers van toen uit. Maar nu Blauw-Zwart uitgefeest is na het behalen van een nieuwe titel, is het tijd om drie nieuwe kampioenenmakers te kiezen.Het is een lastige keuze. Want er zijn verschillende spelers die in aanmerking komen om het etiket ‘kampioenenmaker’ te dragen. Michel Preud’homme heeft als trainer uiteraard ook een grote stempel gedrukt op de veertiende landstitel van Club en krijgt een zeer eervolle vermelding. Net als Abdoulaye Diaby, Lior Refaelov en…

Lees verder op Jupiler Pro league: De nieuwe kampioenenmakers van Club (+VIDEO)


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply