Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Björn Engels mist het EK door spierscheur

Door: Rudy Nuyens en Wouter Devynck 18/05/16 – 16u03 Björn Engels ziet EK-droom wellicht in rook opgaan. © photo news. Björn Engels mist het EK. De 21-jarige verdediger van Club Brugge behoorde tot de selectie van 24 spelers die Marc Wilmots vorige week bekend maakte, maar een spierscheur in de lies trekt een streep door het EK. Engels is drie tot vier weken out, tegen de tijd dat hij kan gaan revalideren is het EK al op gang getrapt. Samen met Dedrick Boyata werd Engels sowieso tot de grootste kanshebbers gerekend om af te vallen op 31…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Björn Engels mist het EK door spierscheur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *