Club blijft niet bij de pakken zitten: bekijk foto’s van make-over loges

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jeroen Bossaert 18/05/16 – 10u36 © kos. Michel Preud’homme wist het zondagavond al zeker: “Club is vertrokken voor een aantal jaren succes.” Wij zochten en vonden vier troeven die de woorden van de kampioenenmaker staven. Op en naast het veld lijkt Club Brugge klaar voor een versteviging van zijn positie aan de top. En dat wordt deze zomer al onderstreept met een make-over van de loges in het Jan Breydelstadion – bekijk de foto’s. Club Brugge lijkt klaar om de komende jaren ook qua infrastructuur een serieuze inhaalbeweging te maken op concurrenten als AA Gent en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Club blijft niet bij de pakken zitten: bekijk foto’s van make-over loges


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply