Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Geen EK voor geblesseerde Engels

Bjorn Engels zal er niet bij zijn op het komende EK in Frankrijk (10 juni-10 juli). Dat bevestigde bondscoach Marc Wilmots woensdag op Twitter. De verdediger van Club Brugge kampt volgens verschillende media met een liesblessure. “Net bevestiging gekregen van dokters Rode Duivels dat Bjorn Engels out is voor het EK. Veel beterschap, Bjorn!!”, tweette Wilmots. Engels behoorde tot de 24-koppige EK-voorselectie van de Rode Duivels. Wilmots zag eerder met aanvoerder Vincent Kompany – maanden buiten strijd met een dijbeenblessure – al een centrale verdediger uitvallen. Op 31 mei moet de definitieve selectie van 23 spelers bij de…

Lees verder op Jupiler Pro league: Geen EK voor geblesseerde Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *