Naar de roots van Izquierdo: “Zelfs met een stukje steenkool voetbalde hij”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Mike De Beck 18/05/16 – 06u28 Mama Jovita en papa José, geflankeerd door jeugdvriend Sebastian Rios en makelaar William Londono. © kos. Alegre. Wie José Izquierdo zegt, neemt ook meteen het woord ‘gelukkig’ in de mond. Al salsadansend loodste de vleugelspeler Club Brugge de laatste weken naar de titel. In zijn geboortestad Pereira was Izquierdo jaren geleden er nochtans dichtbij om de voetbalwereld vaarwel te zeggen. Wij gingen op zoek naar het parcours, zo bochtig als de Colombiaanse wegen, dat Izquierdo aflegde. Toen ‘Joske’ nog echt ‘Joske’ was. © kos. “Deportivo Pereira in België!…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Naar de roots van Izquierdo: "Zelfs met een stukje steenkool voetbalde hij"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply