Zulte Waregem – Club Brugge: de selectie

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Woensdag 18/05/2016 – 13:30ClubnieuwsZulte Waregem – Club Brugge: de selectie De eerste match na de titel staat donderdag op het programma. Michel Preud’homme neemt 20 spelers mee naar het Regenboogstadion. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Dion Cools, Brandon Mechele, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli Middenvelders: Timmy Simons, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz Aanvallers: Tuur Dierckx, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, Abdoulay Diaby, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Dinsdag 17/05/2016 – 18:00ClubnieuwsZulte Waregem – Club Brugge: de Club FactsNa de daverende overwinning tegen Anderlecht, de emotionele titelviering…

Lees verder op Clubbrugge.be: Zulte Waregem – Club Brugge: de selectie


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply