Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

#ClubKampioen – De titelfacts!

Blauw-Zwart viert zijn veertiende landstitel, en de cijfers achter die titel en achter de titelmatch mogen indrukwekkend genoemd worden. Een terugblik op een landstitel met uitroepteken achter! Exact 11 jaar na de laatste landstitel, kroonde Blauw-Zwart zich afgelopen zondag voor de veertiende keer tot landskampioen van België. Het deed dat in stijl, want de 4-0 zege in eigen huis tegen Anderlecht is een evenaring van de ruimste thuiszege ooit tegen de Brusselaars. Drie keer eerder kon Club met 4-0 winnen: in 1925, 1970 en 2013. Die laatste keer was trouwens de laatste wedstrijd voordat Michel Preud’homme trainer van…

Lees verder op Clubbrugge.be: #ClubKampioen – De titelfacts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#ClubKampioen – De titelfacts!

Blauw-Zwart viert zijn veertiende landstitel, en de cijfers achter die titel en achter de titelmatch mogen indrukwekkend genoemd worden. Een terugblik op een landstitel met uitroepteken achter! Exact 11 jaar na de laatste landstitel, kroonde Blauw-Zwart zich afgelopen zondag voor de veertiende keer tot landskampioen van België. Het deed dat in stijl, want de 4-0 zege in eigen huis tegen Anderlecht is een evenaring van de ruimste thuiszege ooit tegen de Brusselaars. Drie keer eerder kon Club met 4-0 winnen: in 1925, 1970 en 2013. Die laatste keer was trouwens de laatste wedstrijd voordat Michel Preud’homme trainer van…

Lees verder op Clubbrugge.be: #ClubKampioen – De titelfacts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#ClubKampioen – De titelfacts!

Blauw-Zwart viert zijn veertiende landstitel, en de cijfers achter die titel en achter de titelmatch mogen indrukwekkend genoemd worden. Een terugblik op een landstitel met uitroepteken achter! Exact 11 jaar na de laatste landstitel, kroonde Blauw-Zwart zich afgelopen zondag voor de veertiende keer tot landskampioen van België. Het deed dat in stijl, want de 4-0 zege in eigen huis tegen Anderlecht is een evenaring van de ruimste thuiszege ooit tegen de Brusselaars. Drie keer eerder kon Club met 4-0 winnen: in 1925, 1970 en 2013. Die laatste keer was trouwens de laatste wedstrijd voordat Michel Preud’homme trainer van…

Lees verder op Clubbrugge.be: #ClubKampioen – De titelfacts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#ClubKampioen – De titelfacts!

Blauw-Zwart viert zijn veertiende landstitel, en de cijfers achter die titel en achter de titelmatch mogen indrukwekkend genoemd worden. Een terugblik op een landstitel met uitroepteken achter! Exact 11 jaar na de laatste landstitel, kroonde Blauw-Zwart zich afgelopen zondag voor de veertiende keer tot landskampioen van België. Het deed dat in stijl, want de 4-0 zege in eigen huis tegen Anderlecht is een evenaring van de ruimste thuiszege ooit tegen de Brusselaars. Drie keer eerder kon Club met 4-0 winnen: in 1925, 1970 en 2013. Die laatste keer was trouwens de laatste wedstrijd voordat Michel Preud’homme trainer van…

Lees verder op Clubbrugge.be: #ClubKampioen – De titelfacts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *