Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Maandagavond wordt in Gent de Profvoetballer van het Jaar bekend gemaakt. De winnaar is de uitverkorene voor de profvoetballers, want het zijn zij die mogen stemmen voor de trofee. Vorig jaar won Victor Vazquez de trofee. Bij de Beloften kan Tielemans zijn derde trofee op rij winnen.De middenvelder van RSC Anderlecht is immers opnieuw genomineerd als Belofte. Tielemans is overigens de tweede Anderlechtspeler in de top tien, naast Dodi Lukebakio. De winger brak dit seizoen door in de eerste ploeg van RSCA, maar valt als vierde net buiten de top drie. Wie daar wel…

Lees verder op Jupiler Pro league: Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Maandagavond wordt in Gent de Profvoetballer van het Jaar bekend gemaakt. De winnaar is de uitverkorene voor de profvoetballers, want het zijn zij die mogen stemmen voor de trofee. Vorig jaar won Victor Vazquez de trofee. Bij de Beloften kan Tielemans zijn derde trofee op rij winnen.De middenvelder van RSC Anderlecht is immers opnieuw genomineerd als Belofte. Tielemans is overigens de tweede Anderlechtspeler in de top tien, naast Dodi Lukebakio. De winger brak dit seizoen door in de eerste ploeg van RSCA, maar valt als vierde net buiten de top drie. Wie daar wel…

Lees verder op Jupiler Pro league: Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Maandagavond wordt in Gent de Profvoetballer van het Jaar bekend gemaakt. De winnaar is de uitverkorene voor de profvoetballers, want het zijn zij die mogen stemmen voor de trofee. Vorig jaar won Victor Vazquez de trofee. Bij de Beloften kan Tielemans zijn derde trofee op rij winnen.De middenvelder van RSC Anderlecht is immers opnieuw genomineerd als Belofte. Tielemans is overigens de tweede Anderlechtspeler in de top tien, naast Dodi Lukebakio. De winger brak dit seizoen door in de eerste ploeg van RSCA, maar valt als vierde net buiten de top drie. Wie daar wel…

Lees verder op Jupiler Pro league: Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Maandagavond wordt in Gent de Profvoetballer van het Jaar bekend gemaakt. De winnaar is de uitverkorene voor de profvoetballers, want het zijn zij die mogen stemmen voor de trofee. Vorig jaar won Victor Vazquez de trofee. Bij de Beloften kan Tielemans zijn derde trofee op rij winnen.De middenvelder van RSC Anderlecht is immers opnieuw genomineerd als Belofte. Tielemans is overigens de tweede Anderlechtspeler in de top tien, naast Dodi Lukebakio. De winger brak dit seizoen door in de eerste ploeg van RSCA, maar valt als vierde net buiten de top drie. Wie daar wel…

Lees verder op Jupiler Pro league: Drie genomineerden voor Belofte van het Jaar bekend


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply