Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

De Rode Duivels kwamen donderdag voor de eerste keer samen met het oog op het EK in Frankrijk. Bjorn Engels haakte woensdag geblesseerd af voor het EK, maar liet toch zijn gezicht zien op de stage in Heist. De…

Lees verder op Voetbalprimeur: Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

De Rode Duivels kwamen donderdag voor de eerste keer samen met het oog op het EK in Frankrijk. Bjorn Engels haakte woensdag geblesseerd af voor het EK, maar liet toch zijn gezicht zien op de stage in Heist. De…

Lees verder op Voetbalprimeur: Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

De Rode Duivels kwamen donderdag voor de eerste keer samen met het oog op het EK in Frankrijk. Bjorn Engels haakte woensdag geblesseerd af voor het EK, maar liet toch zijn gezicht zien op de stage in Heist. De…

Lees verder op Voetbalprimeur: Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

De Rode Duivels kwamen donderdag voor de eerste keer samen met het oog op het EK in Frankrijk. Bjorn Engels haakte woensdag geblesseerd af voor het EK, maar liet toch zijn gezicht zien op de stage in Heist. De…

Lees verder op Voetbalprimeur: Engels heeft grote tegenslag nog niet verwerkt: ”Ik voel me slecht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *