Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mbaye Leye blijft scoren aan de lopende band voor Zulte Waregem. Met nog 2 wedstrijden te gaan zit Leye al aan 20 treffers. Tegen kersvers landskampioen Club Brugge wil hij opnieuw de netten doen trillen. Mbaye Leye maakte dus al 20 doelpunten in de kleuren van Zulte Waregem, maar dat had net zo goed in het blauw-zwart kunnen zijn. In een interview met Het Laatste Nieuws laat Leye noteren dat hij tot driemaal toe had kunnen tekenen bij Club Brugge. “Een eerste keer na mijn debuutseizoen. Ik heb toen gesproken met Luc Devroe, maar Club haalde topschutter Akpala…

Lees verder op Jupiler Pro league: Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mbaye Leye blijft scoren aan de lopende band voor Zulte Waregem. Met nog 2 wedstrijden te gaan zit Leye al aan 20 treffers. Tegen kersvers landskampioen Club Brugge wil hij opnieuw de netten doen trillen. Mbaye Leye maakte dus al 20 doelpunten in de kleuren van Zulte Waregem, maar dat had net zo goed in het blauw-zwart kunnen zijn. In een interview met Het Laatste Nieuws laat Leye noteren dat hij tot driemaal toe had kunnen tekenen bij Club Brugge. “Een eerste keer na mijn debuutseizoen. Ik heb toen gesproken met Luc Devroe, maar Club haalde topschutter Akpala…

Lees verder op Jupiler Pro league: Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mbaye Leye blijft scoren aan de lopende band voor Zulte Waregem. Met nog 2 wedstrijden te gaan zit Leye al aan 20 treffers. Tegen kersvers landskampioen Club Brugge wil hij opnieuw de netten doen trillen. Mbaye Leye maakte dus al 20 doelpunten in de kleuren van Zulte Waregem, maar dat had net zo goed in het blauw-zwart kunnen zijn. In een interview met Het Laatste Nieuws laat Leye noteren dat hij tot driemaal toe had kunnen tekenen bij Club Brugge. “Een eerste keer na mijn debuutseizoen. Ik heb toen gesproken met Luc Devroe, maar Club haalde topschutter Akpala…

Lees verder op Jupiler Pro league: Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mbaye Leye blijft scoren aan de lopende band voor Zulte Waregem. Met nog 2 wedstrijden te gaan zit Leye al aan 20 treffers. Tegen kersvers landskampioen Club Brugge wil hij opnieuw de netten doen trillen. Mbaye Leye maakte dus al 20 doelpunten in de kleuren van Zulte Waregem, maar dat had net zo goed in het blauw-zwart kunnen zijn. In een interview met Het Laatste Nieuws laat Leye noteren dat hij tot driemaal toe had kunnen tekenen bij Club Brugge. “Een eerste keer na mijn debuutseizoen. Ik heb toen gesproken met Luc Devroe, maar Club haalde topschutter Akpala…

Lees verder op Jupiler Pro league: Leye: ‘Ik kon 3 keer tekenen bij Club’


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply