OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply