Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

De opvolging lijkt al verzekerd bij Club Brugge, want behalve het eerste elftal veroverden ook de beloften de landstitel. Natuurlijk zal niet voor iedereen uit die ploeg een plaatsje in de A-kern weggelegd zijn. Eén speler zoekt zelfs nu al zijn heil elders. Middenvelder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: OFFICIEEL: Lokeren strikt belofte van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *