Vanavond om 20.30 uur: Zulte Waregem – Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge gaat vanavond op bezoek bij Zulte Waregem op de voorlaatste speeldag van Play-off 1. Blauw-Zwart geniet nog volop na van de behaalde landstitel én de zinderende zege tegen grote concurrent Anderlecht. Zulte Waregem behaalde vorig weekend zijn eerste zege (4-2) in PO1 tegen uittredend kampioen AA Gent. Ondanks de behaalde drie punten is Essevee mathematisch verzekerd van de laatste plaats. De jongens van Francky Dury tellen acht punten achterstand op KV Oostende en geraken dus niet meer van de rode lantaarn verlost. Tijdens Play-off 1 behaalden de West-Vlamingen amper 5 op 24….

Lees verder op Clubbrugge.be: Vanavond om 20.30 uur: Zulte Waregem – Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply