Gent zonder Coulibaly in cruciaal duel

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Geschillencommissie Hoger Beroep heeft de straf voor Kalifa Coulibaly behouden. De spits van AA Gent blijft twee speeldagen geschorst en kan zondag op de slotspeeldag in Play-off 1 van de Jupiler Pro League niet spelen tegen KRC Genk. Ook een boete van 800 euro is zijn deel. In de met 1-4 verloren thuiswedstrijd tegen Club Brugge op de zevende speeldag in PO1 plantte Coulibaly zijn studs op de knie van Brugge-doelman Butelle. De Malinese aanvaller van AA Gent kreeg geel van scheidsrechter Delferière, maar werd door de tussenkomst van de Reviewcommissie alsnog voor de Geschillencommissie gedaagd. Die…

Lees verder op Jupiler Pro league: Gent zonder Coulibaly in cruciaal duel


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply