Paul Okon en Lieven Verstraete te gast bij Club TV Live voor Club – KV Oostende

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Play-Off I wordt zondag afgesloten. Club Brugge is de meer dan verdiende kampioen. De wedstrijd tegen KV Oostende wordt zondagnamiddag een ware galamatch, met 2 galagasten. Paul Okon komt over uit Syndey, en ook nieuwsanker Lieven Verstraete maakt graag tijd vrij voor Club. PAUL OKON Met de Australiër Paul Okon nodigt landskampioen Club Brugge één van dé Brugse sterren uit de jaren ’90 uit. De Gouden Schoen van 1995 speelde 94 officiële wedstrijden voor Club tussen 1991, toen hij als nobele bekende de wereld overstak om er zijn geluk te beproeven, en 1996, toen hij de overstap maakte…

Lees verder op Clubbrugge.be: Paul Okon en Lieven Verstraete te gast bij Club TV Live voor Club – KV Oostende


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Paul Okon en Lieven Verstraete te gast bij Club TV Live voor Club – KV Oostende

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Play-Off I wordt zondag afgesloten. Club Brugge is de meer dan verdiende kampioen. De wedstrijd tegen KV Oostende wordt zondagnamiddag een ware galamatch, met 2 galagasten. Paul Okon komt over uit Syndey, en ook nieuwsanker Lieven Verstraete maakt graag tijd vrij voor Club. PAUL OKON Met de Australiër Paul Okon nodigt landskampioen Club Brugge één van dé Brugse sterren uit de jaren ’90 uit. De Gouden Schoen van 1995 speelde 94 officiële wedstrijden voor Club tussen 1991, toen hij als nobele bekende de wereld overstak om er zijn geluk te beproeven, en 1996, toen hij de overstap maakte…

Lees verder op Clubbrugge.be: Paul Okon en Lieven Verstraete te gast bij Club TV Live voor Club – KV Oostende


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply