Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Zondag Club Brugge – KVO in kampioenensfeer

Club is kampioen. Na een formidabele tweedaagse verzamelt het Blauw-Zwarte legioen aanstaande zondag voor een laatste keer dit seizoen in Jan Breydel. Hét moment om samen met de spelers de titel te vieren. Zondag sluit Club de competitie af tegen KV Oostende. Als kersvers landskampioen maken we er samen een formidabel feest van. Net als tegen RSC Anderlecht openen we de stadionpoorten een half uur vroeger. Iedereen welkom vanaf 12.30 uur dus! Na hun set op de markt afgelopen maandag komen onze Bruges All Stars opnieuw naar Jan Breydel. Vanaf 13 uur spelen ze een…

Lees verder op Clubbrugge.be: Zondag Club Brugge – KVO in kampioenensfeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *