Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

De 14 momenten in de aanloop naar de 14de titel

Terug Vrijdag 20/05/2016 – 15:00ClubnieuwsDe 14 momenten in de aanloop naar de 14de titel #ClubKampioen! Een ongelofelijk volksfeest speelde zich de afgelopen dagen af in Brugge. Maar een titel, die haal je niet op één mooie zondag, daar is een jaar hard werk voor nodig. Een terugblik op de 14 momenten in de aanloop naar de 14de titel… Vanaken en Diaby, frisse wind in de Brugse aanval De zomermercato werd ingezet met de aankoop van Hans Vanaken, sterspeler van Lokeren, en Abdoulay Diaby, goed voor twaalf doelpunten in een half seizoen bij Moeskroen. Beide spelers dienden zich even…

Lees verder op Clubbrugge.be: De 14 momenten in de aanloop naar de 14de titel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *