Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Mannaert probeert Preud’homme te overtuigen: “Michel, je bent een winnaar en die horen thuis in de CL”

Door: Stephan Keygnaert 21/05/16 – 08u33 © Belga. Het is woensdag, enkele dagen na het titelfeest. Een diepe zucht. “Ik ben kapot.” Vijf jaar is Vincent Mannaert (41) algemeen directeur van Club Brugge. Vijf jaar die er ferm inhakten. Wéér eens geen prijs, wéér eens een nieuwe trainer. Het leedvermaak van de buitenwereld bereikte haar hoogtepunt in een dubbelinterview voor deze sportkrant met Herman Van Holsbeeck, in december 2013 – “Win eerst eens iets, jongen”, jende Van Holsbeeck. Mannaert kromde de rug en vond in Michel Preud’homme een ‘partner in crime’: allebei maniakaal in hun passie. “De landstitel was…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Mannaert probeert Preud’homme te overtuigen: "Michel, je bent een winnaar en die horen thuis in de CL"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *