Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Meunier hinkend naar de kant, Wilmots roept Ciman op

Door: Maarten Vanbergen 22/05/16 – 17u03 © photo news. Marc Wilmots zit nog maar eens met de handen in het haar na het bekijken van de laatste speeldag van de play-offs. Hij zag Meunier hinkend naar de zijlijn gaan in de wedstrijd van Club Brugge tegen Oostende. De speler liet wel al weten dat het geen ernstige blessure zou zijn. Wilmots liet via Twitter weten dat Ciman bij de selectie komt. Ciman sluit aan in Zwitserland. Opnieuw kopzorgen voor onze bondscoach na de slotspeeldag in play-off 1. Meunier zou vervangen worden door Davy De Fauw, maar…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Meunier hinkend naar de kant, Wilmots roept Ciman op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *