Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Zo sluit kampioen Club Brugge seizoen af: eerst etentje, dan Gala van Profvoetballer van het Jaar

Vorige donderdag aan de Gaverbeek tegen Zulte Waregem kon Club Brugge de vermoeidheid van het feestgedruis nog wegmoffelen, maar gisteren lukte dat niet helemaal meer.”Ik had de vorige twee dagen op training al gemerkt dat ze niet meer zo fris zaten”, aldus Michel Preud’homme. Na de match en de bijeenkomst in het spelershome volgde nog het traditionele afscheidsetentje. “Een afsluiter waar we allen naar uitkijken”, aldus Hans Vanaken, die samen met de staf en het management van Club en zijn maats Butelle, De Bock, Diaby, Engels, Izquierdo, Refaelov, Simons en Vossen aanwezig zal zijn op…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Zo sluit kampioen Club Brugge seizoen af: eerst etentje, dan Gala van Profvoetballer van het Jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *