Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Lior en Gal Refaelov sterren van ‘rode’ loper; straks ook Profvoetballer van het Jaar?

Deze avond wordt in Gent de trofee van ‘Profvoetballer van het Jaar’ uitgereikt. Sven Kums (AA Gent), Sofiane Hanni (KV Mechelen) en Lior Refaelov (Club Brugge) zijn de drie kandidaten. Laatstgenoemde is samen met zijn ravissante vrouw Gal alvast neergestreken. Ook Michel Preud’homme is aangekomen – de succescoach van Club Brugge maakt een grote kans om ‘Trainer van het Jaar’ te worden. Hij heeft Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) en Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) als concurrenten. Voorts ligt er nog een trofee te wachten voor de ‘Doelman van het Jaar’: daar gaat het tussen Ludovic Butelle (Club…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Lior en Gal Refaelov sterren van ‘rode’ loper; straks ook Profvoetballer van het Jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *