Reacties na Club Brugge – KV Oostende

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Zondag 22/05/2016 – 17:56ClubnieuwsReacties na Club Brugge – KV Oostende Na de slotwedstrijd tegen KV Oostende verzamelden we reacties van Abdoulay Diaby, Hans Vanaken, Timmy Simons en coach Michel Preud’homme. Abdoulay DIABY “Geslaagd seizoen voor mezelf: zestien goals en kampioen” Abdoulay Diaby bracht Club al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, meteen het zestiende doelpunt van de Malinees. Hiermee eindigt Diaby dit seizoen als best scorende spits bij Blauw-Zwart. “We hadden graag deze wedstrijd gewonnen”, vertelde de spits na de wedstrijd. “Jammer genoeg is dat niet gelukt. Maar toch kan ik terugblikken op een geslaagd…

Lees verder op Clubbrugge.be: Reacties na Club Brugge – KV Oostende


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply