Refaelov tot 2019 bij Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Lior Refaelov heeft zijn verblijf bij Club Brugge met twee jaar verlengd. De IsraĆ«lische middenvelder zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2019. Hij had nog een contract tot juni 2017. De 30-jarige Refaelov verdedigt sinds juni 2011 de kleuren van Club Brugge, dat hem destijds van zijn jeugdclub Maccabi Haifa overnam. “Ik ben heel blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen. De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan”, reageerde Refaelov op de clubwebsite. “Rafa is op…

Lees verder op Jupiler Pro league: Refaelov tot 2019 bij Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply