Simons en Preud’homme gehuldigd op gala van de profvoetballer

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Deze avond werd in de Gentse Eskimofabriek het gala van de profvoetballer gehouden. Club zakte met vier genomineerden af naar het gala en sleepte twee prijzen in de wacht. De avond werd afgetrapt met het doelpunt van het jaar. José Izquierdo zag zijn dribbel tegen KV Kortrijk bekroond als één van de drie mooiste doelpunten van deze jaargang, maar het doelpunt van Ndidi tegen Blauw-Zwart werd uiteindelijk toch bekroond als winnaar. Voor verder gegaan werd met de andere nominaties, riep Pierre François van de Pro League kapitein Timmy Simons op het podium. Onze aanvoerder…

Lees verder op Clubbrugge.be: Simons en Preud’homme gehuldigd op gala van de profvoetballer


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply