Sophie Butelle na zo veel tegenslagen: “Die titel is de prijs van een overlever”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Wouter Devynck 24/05/16 – 06u00 © photo news. Soms moet je niet te veel vragen stellen als journalist. Zoals bij Sophie Thomé (32) oftewel madame Butelle. In hun huis, net over de grens nabij Lille, steekt ze een monoloog af over haar Ludo, zoon Maël (10, geboren met een hartafwijking en maar één functionerende long) en dochtertje Léana (3). Of hoe vreugde en verdriet in het voetbal héél dicht bij elkaar kunnen liggen. “Al die emoties die door ons heen gingen na die titelmatch tegen Anderlecht. We hadden met zijn allen tranen in de ogen….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Sophie Butelle na zo veel tegenslagen: "Die titel is de prijs van een overlever"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply