Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!Gezocht: enthousiaste trainers voor de voetbalschool 2016-2017

Ervaring als voetbalspeler en/of -trainer? Zin om je talent te gebruiken om jonge voetballers hun eerste voetbalkunstjes aan te leren? Dan is de voetbalschool van Club Brugge jouw ding! Iedere zaterdagvoormiddag ( vanaf zaterdag 3 september 2016 t/m zaterdag 29 april 2017 ) komen talrijke jeugdige voetballertjes naar de voetbalschool van Club Brugge K.V. om de eerste voetbalkunstjes onder de knie te krijgen. Om het trainersteam te versterken, zoekt de Club Academy naar nieuwe trainers. Geïnteresseerde trainers kunnen mailen naar patrickdebaets@telenet.be ,…

Lees verder op Clubbrugge.be: Gezocht: enthousiaste trainers voor de voetbalschool 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *