Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Jochen Van Vyve wint tweede JoinTheClubShots!

Terug Woensdag 25/05/2016 – 09:30ClubnieuwsJochen Van Vyve wint tweede JoinTheClubShots! Via JoinTheClubShots konden jullie in april je leukste Clubshot insturen en ons tonen dat jouw moeder en/of vader echte Clubfans zijn. Wij bedanken jullie voor de massale reacties! We kregen honderden leuke foto’s ingestuurd. Volgende winnende foto’s werden door de jury geselecteerd: Eerste prijs (Europese verplaatsing VIP-supportersprogramma): Jochen Van Vyve Tweede prijs (Samsung Galaxy S5): Etienne Goffin Derde prijs (Club Brugge shirt): Vanessa De Neve De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd! Er is reeds een nieuw thema “Club…

Lees verder op Clubbrugge.be: Jochen Van Vyve wint tweede JoinTheClubShots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *