Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanzo beloond met nieuw contract op Freethiel

Floriano Vanzo heeft zijn contract bij Waasland-Beveren met drie jaar verlengd tot juni 2019. Vanzo streek begin 2015 neer bij Waasland-Beveren, dat hem overnam van Club Brugge, waar hij niet kon doorbreken. Sindsdien speelde hij 41 wedstrijden in de Beverse hoofdmacht en was hij goed voor twee doelpunten, twee keer tegen Anderlecht, en drie assists. Terwijl de Italo-Belg aanvankelijk meer als flankaanvaller werd gezien, werd hij het voorbije seizoen door coach Vreven veelal ingezet als centrale middenvelder. Vanzo depanneerde zelfs een paar keer in de verdediging. Op de Freethiel wordt de 22-jarige Vanzo geprezen om zijn…

Lees verder op Jupiler Pro league: Vanzo beloond met nieuw contract op Freethiel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *