Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Michel Preud’homme voert spanning nog wat op: maandag pas (al dan niet) witte rook

Door: Glenn Bogaert 27/05/16 – 20u08 © photo news. De supporters van Club Brugge hoopten vandaag te vernemen of Michel Preud’homme ook volgend jaar nog trainer is in Jan Breydel, maar het blauw-zwarte legioen en de buitenwereld moeten nog iets langer geduld uitoefenen. De gevierde kampioenenmaker zal pas maandag communiceren over zijn toekomst. Op Twitter werd een vrouwelijke fan wel heel ongeduldig: “Mannekes, ge moogt es iets laten weten hé, tis al na 17u zeg…” Een tweet die ook de zoon van Michel Preud’homme zag passeren en die lichte toch al een tipje van de…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Michel Preud’homme voert spanning nog wat op: maandag pas (al dan niet) witte rook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *