Club stabiele topper, ook bij beloften

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Zondag werden zowel de eerste ploeg als de beloften in de bloemetjes gezet. Terecht, want beide Brugse teams veroverden dit seizoen de titel. Dat dit geen toevalstreffers waren, mag blijken uit de cijfers van de afgelopen drie seizoenen. Dat Michel Preud’homme de afgelopen drie jaargangen telkens voor de prijzen meespeelde tot het einde en uiteindelijk ook twee bekerfinales – waarvan één gewonnen – haalde. Leg daar de landstitel dit seizoen en de mooie Europese campagne vorig seizoen naast en je krijgt een knap rapport. Maar ook de beloften mogen een pluim op hun hoed steken….

Lees verder op Clubbrugge.be: Club stabiele topper, ook bij beloften


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply