Michel Preud’homme: “Word coach naar Engels model om meer rust te hebben”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert, Dimitri Eeckhaut 30/05/16 – 12u03 Bart Verhaeghe: “Michel is meer dan een coach voor Club Brugge, hij is familie. En voor familie wil je het allerbeste.” © belga. video Gisteren kwam voor alles en iedereen bij Club Brugge het verlossende nieuws: Michel Preud’homme blijft trainer van de landskampioen. De 57-jarige Luikenaar maakte het nieuws bekend via een videoboodschap. Vandaag gaf hij op een persconferentie meer tekst en uitleg bij zijn verlengd verblijf. De bedoeling is dat Philippe Clement meer verantwoordelijkheid zal krijgen, op die manier kan Preud’homme zelf meer rust nemen. Hij wordt…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Michel Preud’homme: "Word coach naar Engels model om meer rust te hebben"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply