Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Preud’homme is de beste workaholic ter wereld”

Door: Jan Mulder 30/05/16 – 12u44 © belga. Column Jan Mulder In zijn wekelijkse column voor HLN.be beent Jan Mulder de drie hete hangijzers van het afgelopen voetbalweekend uit. De oefeninterland van de Rode Duivels in Zwitserland (en de rol van Eden Hazard daarin), de topprestatie van Yannick Carrasco in de finale van de Champions League en uiteraard het verlengde verblijf van Michel Preud’homme bij Club Brugge. Op geheel eigen wijze kruipt Mulder in het hoofd van Preud’homme. “Stond er in het stadion van FC Twente geen veldbed om de nacht door te brengen wanneer de…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Preud’homme is de beste workaholic ter wereld"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *