Preud’homme wou in januari al stoppen bij Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Michel Preud’homme maakte in januari de beslissing om te stoppen bij Club Brugge, maar keerde daar dus alsnog op terug. Maandag gaf hij samen met voorzitter Bart Verhaeghe te kennen dat vooral persoonlijke redenen hem ertoe hebben aangezet nog een jaar verder te gaan. De trainer wil wel op een andere manier zijn taak invullen en meer tijd voor zichzelf uittrekken.Preud’homme kondigde zondag aan trainer te blijven van de kampioen Club Brugge. Geen sinecure zo bleek want in januari besliste hij om te stoppen. “Maar we zijn rustig gebleven. Uit respect, want Michel is familie…

Lees verder op Jupiler Pro league: Preud’homme wou in januari al stoppen bij Club Brugge


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply