Abonnementenverkoop: voorrangsperiode start op 13 juni

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

We zijn opnieuw kampioen! Dit danken we aan de ongeziene steun van onze fantastische supporters. Iedere wedstrijd opnieuw heeft onze twaalfde man de ploeg voortgestuwd en gedragen naar deze ultieme triomf. 2016-2017 wordt een uitzonderlijk seizoen: we vieren met de ganse Club-familie onze 125e verjaardag en treden aan in de prestigieuze Champions League! Zoals steeds krijgen de abonnees van afgelopen seizoen voorrang om hun abonnement te verlengen. Vanaf 13 juni kan je online je abonnement verlengen, vanaf 20 juni gaat dat ook aan het loket. De resterende zitjes worden vanaf 6 juli online en vanaf 8 juli aan…

Lees verder op Clubbrugge.be: Abonnementenverkoop: voorrangsperiode start op 13 juni


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply