Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club verslaat Racing Genk met 3-1

Club Brugge heeft op eigen veld Racing Genk verslagen met 3-1. Blauw-Zwart dook met een 2-0 voorsprong de rust in, dankzij goals van Denswil en Vormer. Op het uur zorgde Refaelov voor de beslissing. In de slotminuten kon Karelis nog de eer redden voor de bezoekers.José Izquierdo was een voortdurende gesel voor de Genkse defensie (Photo News). Michel Preud’homme koos tegen Genk voor dezelfde elf namen als vorige week tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart had tegen Essevee vertrouwen getankt en begon dan ook erg gretig aan de partij. Zo kon Vanaken al vroeg twee keer…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club verslaat Racing Genk met 3-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *