Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

De titel ruiken en mislopen: waarom Club het vel van de beer nog niet wil verkopen

Door: Niels Vleminckx, Tomas Taecke 4/05/16 – 13u20 © belga. 88,7 procent kans maakt Club Brugge op zijn eerste titel sinds 2005. Overdonderend veel, en toch durft bijna niemand bij blauw-zwart erover te spreken. Een fobie die blauw-zwart heeft overgehouden aan de scherven van een decennium vol stukgeslagen dromen. 2005-2006: Gebroken ClubfamilieMet vier titels sinds 1996 is een kampioenschap vieren stilaan een gewoonte aan het worden voor Club Brugge. Tot coach Trond Sollied in een videoboodschap laat weten dat hij naar Olympiakos verhuist en blauw-zwart beslist om clubicoon Jan Ceulemans aan te stellen, met onder hem zijn vrienden…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: De titel ruiken en mislopen: waarom Club het vel van de beer nog niet wil verkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *