Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Drie gelijke spelen voor beloften op toernooi Altstätten in Zwitserland

Het seizoen zit er op voor de beloften van Sven Vermant, die de titel veroverden, maar dat betekent niet dat er geen voetbal meer op het programma staat. Een jonge delegatie trok dit weekend naar Zwitserland, waar het deelnam aan het toernooi van Altstätten. Op vrijdag, de eerste dag van het tweedaagse toernooi, werkten de beloften onmiddellijk de volledige groepsfase af. Drie keer 45 minuten werd er gespeeld, met drie gelijke spelen tot gevolg. Een doelpuntloos gelijkspel tegen de U19 van Liechtenstein, een 1-1 tegen FC…

Lees verder op Clubbrugge.be: Drie gelijke spelen voor beloften op toernooi Altstätten in Zwitserland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *