Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Einde seizoen voor Malinovskyi

Ruslan Malinovskyi heeft in het competitieduel op het veld van Club Brugge een erg zware knieblessure opgelopen. Na onderzoek bleek dat de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd is, dat maakte zijn club KRC Genk bekend. De Oekraïner liep de blessure op na zowat een uur spelen. Hij had zich mistrapt en moest meteen in tranen van het veld gedragen worden. Maandag werd de ernst van de blessure duidelijk, de 22-jarige middenvelder moet onder het mes en is ettelijke maanden buiten strijd. De talentvolle Malinovskyi werd dit seizoen door Genk gehuurd van Shakhtar Donetsk. “In overleg…

Lees verder op Jupiler Pro league: Einde seizoen voor Malinovskyi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *