Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Engels dichter bij zijn drie dromen

Voor Clubverdediger Björn Engels kan het wel eens een heel drukke zomer worden. Niet alleen stijgen zijn kansen om er op het EK in Frankrijk bij te zijn door de nieuwe blessure van Vincent Kompany, ook wordt hij nadrukkelijk gevolgd door het Engelse Everton. De jongste maanden gaat het hard met de pas 21-jarige Björn Engels. Nu de verdediger van Club Brugge eindelijk fit is, rijgt hij de topprestaties aan elkaar en dat blijft ook in Europa niet onopgemerkt. Tal van buitenlandse clubs, vooral uit de Premier League, winnen steeds meer informatie in over het…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Engels dichter bij zijn drie dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *