Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Het Brugse duo dat doet dromen

Wouter Devynck 3/05/16 – 11u32 © photo news. ‘Engels kopt op het been van Castagne! Engels krijgt de bal terug, legt af op Denswil… De Nederlander schiet op doel en…. Gooaaal!!! Club-Genk: 1-0.’ Zeldzaam zijn ze, de doelpunten die tot stand komen via twee centrale verdedigers. Geen toeval dat het net bij Club gebeurt. Met Engels (21) en Denswil (22). Eén keer raden met welke achterlijn Michel Preud’homme ervan droomde de play-offs aan te vatten. Uiteraard Björn Engels. Jong aanstormend talent, kersvers Rode Duivel, toekomstig Brugs leidersfiguur. Maar evenzeer Stefano Denswil. Opgeleid…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Het Brugse duo dat doet dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *