Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Hoe bulldog mee de voor heropstanding van Izquierdo zorgde

Wouter Devynck 6/05/16 – 05u55 Izquierdo voelt zich naar eigen zeggen verantwoordelijker sinds hij voor zijn bulldog moet zorgen. © Instagram José Izquierdo. Het lachen zal hem nooit vergaan, maar tegenwoordig heeft José Izquierdo (23) toch een zekere sérieux over zich. Op én naast het veld. Met dank aan zichzelf, maar ook aan Lucho, de bulldog die de Colombiaanse sneltrein het concept verantwoordelijkheid bijbracht. “Hij vernietigt alles wat hij ziet, maar voor de rest gaat het goed”, zegt Izquierdo over zijn trouwe viervoeter. “Weet je, bij zo’n hond komt verantwoordelijkheid kijken, daar moet je goed voor…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hoe bulldog mee de voor heropstanding van Izquierdo zorgde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *