Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Jeugd Anderlecht troeft Brugse aartsrivalen af

Door: redactie 1/05/16 – 10u25 De min 19 van Anderlecht. © youth.rsca.be. In play-off 1 mag het dan wel Club Brugge zijn dat in pole-positie ligt om de titel binnen te halen, in de jeugdreeksen is het Anderlecht dat de plak zwaait. Gisteren stonden er vijf confrontaties op het programma tussen de Brugse en Brusselse aartsrivalen. Evenveel keer trok paars-wit aan het langste eind. Bij de -13 haalde Anderlecht het met 2-4. De -14 en -15 van RSCA deden nóg beter en troefden hun blauw-zwarte leeftijdsgenoten af met respectievelijk 1-4 en 5-1. Bescheidener zeges waren er tenslotte voor…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Jeugd Anderlecht troeft Brugse aartsrivalen af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *