Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

KAA Gent – Club Brugge: De selectie

Terug Zaterdag 07/05/2016 – 14:00ClubnieuwsKAA Gent – Club Brugge: De selectie Morgen staat de zevende speeldag van Play-Off 1 op het programma. Club moet naar Gent, een traditioneel moeilijke opdracht. Michel Preud’homme maakte zonet zijn 21-koppige selectie bekend. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Brandon Mechele, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Zaterdag 07/05/2016 – 18:00ClubnieuwsKom op tijd voor Gent –…

Lees verder op Clubbrugge.be: KAA Gent – Club Brugge: De selectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *