Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Kara mist KV Oostende en Club Brugge door schorsing

Kara Mbodji, de Senegalese verdediger van RSC Anderlecht, blijft twee speeldagen geschorst en mist de competitieduels tegen KV Oostende (zondag) en Club Brugge (op 15 mei in het Jan Breydelstadion). Dat heeft de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB vrijdag beslist. Ook de geldboete van 800 euro bleef behouden. Kara werd op vraag de Reviewcommissie vervolgd op basis van de televisiebeelden. In de met 4-2 verloren partij tegen KV Oostende op speeldag vijf in PO1 revancheerde hij zich in de 62ste minuut voor balverlies door Joseph Akpala met een venijnige en onnodige schouderduw tegen de grond te werken….

Lees verder op Jupiler Pro league: Kara mist KV Oostende en Club Brugge door schorsing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *