Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Maes: “Als wij scoren in eerste kwartier zul je andere match zien”

Bij Racing Genk keken ze na afloop vooral naar de twee gemiste kansen in het eerste kwartier. Ook zo bij coach Peter Maes. “Sommige bepalende jongens waren vandaag niet op niveau.” “Als we scoren in het eerste kwartier, dan zul je wel een andere match zien, hoor”, vertelde Maes na het laatste fluitsignaal. “Alleen waren we voorin niet scherp genoeg. Enkele bepalende spelers waren vandaag niet op niveau. Hoe dat komt? Misschien waren ze onder de indruk van de situatie.””Dat Club sterk was? Dat was niet zomaar, we gaven dan ook veel ruimte…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Maes: "Als wij scoren in eerste kwartier zul je andere match zien"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *