Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Piepjong trainerstalent staat nu al te trappelen om Preud’homme op te volgen

Door: Glenn Bogaert 5/05/16 – 16u24 Of Michel Preud’homme volgend jaar nog trainer is van Club Brugge weet voorlopig niemand, behalve de Luikenaar zelf natuurlijk. Mogelijk weten we binnenkort na de ontknoping in de play-offs meer, maar een eventuele opvolger houdt zich in de schaduw al klaar om het roer over te nemen. Maak kennis met ene Lex Feryn, amper twee jaar oud – volgende maand blaast hij drie kaarsjes uit – en nu al zo pienter dat hij in geen tijd de basiself van blauw-zwart kan aframmelen. Kleine Lex is de zoon van Thijs Feryn,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Piepjong trainerstalent staat nu al te trappelen om Preud’homme op te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *